Om meg, huset og bloggen


 

huset-2                                                                                                         Begge foto: Berit Roald / NTB scanpix

Hei

Så lenge jeg kan huske har jeg vært opptatt av å gjøre det pent og koselig rundt meg.

Interessen for interiør og hage, gamle hus og  antikviteter startet allerede da jeg var liten gutt. Det var derfor en stor drøm som gikk i oppfyllelse da jeg høsten 2011 fikk tilslaget på et gammelt sveitserhus på landet.

Så fort jeg får noen fridager forlater jeg byen og  drar jeg til min landlige plett i Värmland.  Eiendommen består av et bolighus fra 1913, et uthus med ukjent byggeår, 3,5 mål hage og et halvt mål åkermark.

På bloggen Grenseliv deler jeg arbeidet med å sette i stand huset og hagen, viser fram interiørprosjekter og forteller om mine brukt- og antikkfunn. Og kanskje gir jeg deg en og annen matoppskrift. Kort fortalt:  Jeg ønsker å formidle det gode landliv.

Du kan kontakte med på lars.wiker@gmail.com.

Vennlig hilsen

Lars Johan Wiker

huset.jpg

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: