Grenseliv i ny drakt


Jeg håper du har lagt merke til at Grenseliv har fått ny innpakning. Det var på høy tid. Med nytt design på ny bloggplattform tror jeg bloggen fremstår som friskere og sprekere, mer oppdatert og ryddig. Og ikke minst mer synlig.

Innholdet vil være det samme gamle: Fortsatt vil jeg dele arbeidet med å sette i stand sveitserhuset og hagen, vise fram interiørprosjekter og fortelle  om mine brukt- og antikkfunn. Og kanskje gir jeg deg en og annen matoppskrift. Kort fortalt:  Jeg ønsker å formidle det gode landliv.

Da beskjeden kom om at den tidligere bloggplattformen Origo skulle pensjoneres, hadde jeg to valg: Enten å slutte med bloggingen  eller å satse på ny plattform. Valget var egentlig ikke så vanskelig. Jeg er langt fra ferdig blogget om landlige sysler på grensa! Og i fortsettelsen blir det med WordPress som plattform.

Det var høsten  2011 at jeg fikk kjøpt det gamle huset i Värmland. Allerede før overtakelsen var jeg i  gang med bloggingen. Klart jeg ville vise familie, venner og bekjente hvordan husprosjektet forløp. Siden ballet det på seg. Tusenvis har vært innom bloggen.  Det ble fast spalte i magasinet Lev Landlig og flere oppslag i aviser, magasiner og blader.

Etter fem år som eier av hus og hage på landet, angrer jeg bare på én ting: At jeg ikke kastet meg ut i det før. Å dra ut av byen og til sin landlige plett når helga kommer, gir livet mening og balanse. Enten det er for å se om solsikkefrøene har spiret, for å mate nabokatten  eller henge opp nye gardiner. Med Grenseliv håper jeg både å inspirere og gi mattnyttige tips.

Jeg vil rette en stor takk til alle som har fulgt med og gitt meg flotte tilbakemeldinger på alt jeg har delt av bilder og skriblerier. Du har bidratt til å gjøre mitt landliv rikere. Jeg håper du følger med videre. Og et stort og varmt velkommen til alle nye følgere av Grenseliv.

Vennlig hilsen

Lars Johan

lars-johan-sept-2016

56B38D2C-C44F-4953-A230D4E9E8938675-79D65F13-F9DB-40A8-BB7D823490AA2D46

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: