Sniktitt på ferdig gang


Det er lenge mellom blogginnleggene her. Men dem som følger Grenseliv på Facebook og Instagram har sikkert fått med seg at det skjer litt av hvert med det gamle huset og hagen. Jeg lover å oppdatere bloggen bedre – selv om det er veldig lettvint å fyre av et bilde og dele på andre plattformer.

Jeg begynner å komme i orden i gangene i første og andre etasje etter å ha malt veggene med lionoljemaling i den orignale gammelrosa fargen. Trappa har også fått en omgang med malekosten – i en herlig gårfarge.

For første gang viser jeg bilder av den ferdig innredete gangen, hit folk kommer inn når de går stueinngangen. Veldig tilfredsstillende å få på plass antikvitetene som jeg har samlet på i en årrekke. Nå har de endelig kommet i rett miljø. Det føles sånn.

Jeg har også hatt besøk av elektriker som har satt opp flere stikkontakter og montert utelamper. Det store staudebedet som ble anlagt i fjor, har fått påfyll av mange flere stauder.

Snekkeren har gjort flere reperasjoner på huset utdendig i sommer. Sist uke satte han på ny kledning der veggene var vel slitne.

I helga begynte jeg å male i gavlene på huset og hadde stor nytte av å låne snekkerens stillas. Jeg regner med at mesteparten av høsten går med. Jeg lover å vise deg resultatet.

Les også: Oppussing med linoljemaling: Gangen får tilbake sin originale gammelrosa veggfarge

Les også: Renovering av et gammelt sveitserhus: Kjedelig overraskelse under panelet

2 kommentarer

  1. Dette er bare drømmehuset! Så smakfullt og nydelig. Fargene er lekre sammen, og antikvitetene så fine og passende til miljøet: Det flotte store speilet med konsollbord og en flott parafinlampe – og ikke minst den herlige veggtelefonen 🙂 og palme i en nydelig potte. Og filleryen i farger som passer så godt. Lekkert!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: