Ferdig med minimalisme – over tre sider i Aftenposten


I dag blir svenskehuset vist fram over tre sider i Aftenpostens papirutgave. Jeg må innrømme at jeg er stolt, samtidig som at det også er litt skremmende.

I artikkelen forteller jeg om blant annet at jeg er ferdig med minimalismen:

“Jeg har lenge samlet på så mange ting i leiligheten at det ble ganske så fullt der. Da jeg kjøpte dette stedet, tenkte jeg at nå skulle alt det gamle hit og leiligheten skulle få et minimalistisk preg. Men jeg klarer ikke å gi slipp på den gamle stilen der heller. Jeg har fortsatt mange fine og rare ting igjen hjemme i Norge. Det minimalistiske er jeg nok ferdig med.”

Det var i slutten av januar at jeg fikk besøk av fotograf Berit Roald fra Scanpix og journalist Bjørn Hugo Pettersen fra NTB. De ville lage en sak om nordmenn som kjøper fritidseiendom i Sverige og ønsket interiørbilder.

Siden jeg selv er journalist og vet at mediene er helt avhengig av at folk stiller opp, takket jeg ja. Dessuten er det jo moro å få litt blest om bloggen.

Siden NTB er et nyhetsbyrå har saken kommet flere steder, i tillegg til Aftenposten. Også leserne av Begens Tidende, Fædrelandsvennen, Stavanger Aftenblad og Adresseavisen har fått historien om svenskehuset og min landlige livsstil.

Her kan du lese nettversjonen på aftenposten.no.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: