Grenseliv gjør suksess på Facebook


Det er på Facebook folk er. Derfor har det vært vikitg for meg å gjøre Grenseliv godt synlig på nettopp fjesboka.

Her deles ikke bare innlegg fra bloggen. På Facebook får du så å si daglig egne oppdateringer om interiør, hage, gamle ting og istandsettingen av sveitserhuset mitt. Du kan nesten si at jeg har en egen miniblogg på Face.

I skrivende stund har Grenselivs FB-side 3036 følgere. Det er et svimlende tall!

Rekord i spredning og likes på et bilde ble satt siste døgn. Hittil har statusoppdateringen med hagebildet, som du ser skjemrdump av over, nådd 11.272 personer, likt av 1300 og kommentert av 35.

Det må legges til at jeg ikke har betalt noe for at folk skal få opp bildet på veggen sin. Bildet av sink, pelargonia og sommerstemning begynte bare å leve sitt eget liv. Hva er det med bildet som tiltaler? Jeg blir takknemlig for svar enten her eller på Facebook.

En slik overveldende respons er utrolig moro og inspirerer til videre innsats. Vi er mange som er interessert i landlig interiør og livsstil!

Har du ennå ikke blitt følger av Grenseliv på Facebook, så synes jeg du skal bli det nå. Du kan gjøre det enkelt under. Det er bare å være innlogget og trykke på knappen:-)

//www.facebook.com/plugins/like.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgrenseliv&send=false&layout=standard&width=450&show_faces=true&font=arial&colorscheme=light&action=like&height=80

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: