Her handler du antikviteter og gamle ting i København


Som sikkert flere av dere har fått med seg har jeg vært på en liten tur til København. Det var virkelig deilig å kaste loss fra hverdag og oppussing – og nyte en fristund i Kongens by.

Når jeg besøker en storby, sjekker jeg ofte ut tilbudet av antikviteter og gamle ting. Det måtte jeg også gjøre denne gangen.

Les også: Inspirasjon til julas bordekking hos Royal Copenhagen i København

På Facebook tipset flere meg om at bydelen Nørrebro var stedet å gå . Her fant jeg flere artige butikker, spesielt i Ravnborggade. Hvis jeg hadde vært der i helga på sommerstid, ville det nok vært mer liv med markeder i gatene. Så jeg vil garantert komme tilbake når det blir lysere tider.

Men antikvitetsbutikkene skal ha honnør for å tilpasse seg sesongen. Det var mengder av julepynt å finne – alt fra juletrekuler og nisser til kakebokser.

Jeg kjøpte 20 antikke lysholdere til juletreet. Da jeg kom hjem og søsteren min fikk se dem, måtte jeg bare gi halvparten til henne. Slike lysholdere var akkurat det hun hadde jaktet på. De er visst ikke så lett å få tak i Norge. Du skal selvfølgelig se bildet av dem når de er festet til juletreet med levende lys.

Følg på Facebook

//www.facebook.com/plugins/like.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgrenseliv&send=false&layout=standard&width=450&show_faces=true&font=arial&colorscheme=light&action=like&height=80

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: