Restaurert vaskebenk får nytt liv i drivhuset


vaskebenk

Oldemors vaskebenk var i sørgelig forfatning og falt nesten fra hverandre. Men benken var utrolig fint patinert av tidens tann, hadde spennende marmorering, fremsto med flotte proporsjoner og råten var til å leve med. Benken var derfor vel verdt å ta vare på.

Les også: Vintage-funn i oldemors vaskekjeller

Store mengder trelim, nye spiker og en god porsjon kjærlighet var det som skulle til for å redde arvestykket fra en rå vaskekjeller. Og hjelp fra en dyktig snekker, selvsagt. Tusen takk for at du stilte opp, Henning.

Nå står benken i drivhuset og bare venter på rause potter med tomat og agurk. Før neste vekstsesong får kanskje benken påmontert hjul på beina, for å bøte på råten. Eller er de morkne beina bare sjarmerende shabby chic? Det hadde vært artig å høre din mening i kommentarfeltet under.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: