Besøk hos Nysäters Hem&Antik


En halvtimes kjøretur fra stedet mitt ligger Nysäters Hem&Antik, ikke så langt fra E18 mellom Årjäng og Karlstad. Jeg måtte sjekke ut butikken – etter ha fått den anbefalt og fulgt den på Facebook en god stund.

Har du lyst til å “fynda” antikt på ferieturen, er butikken absolutt å anbefale. Det bugner av møbler, lysekroner og porselen. Her er det mulig å få tak i det meste for den som jakter på noe spesielt. Jeg har så mye fra før og skal egentlig ikke ha noen ting. Men det er alltid ålreit å titte.

Her får du et helt hus med antikt, gammelt og retro, ikke så ulikt Eds Nostalgi som jeg besøkte i påska. Men Nysäter er langt mer polert, ryddig og elegant, hvis en kan si det slik.

Les også: Her gjør du vintagevarp på grensa

Det var imponerende å se at tingene som er til salgs utgjør innredningen i et hus på to etasjer. Med alle de pådekkede bordene var det som om et selskap snart skulle starte…

Det var likevel i den mer nøkterne loppisboden at jeg gjorde mitt funn, en 100 liters sinkbalje til 370 kroner. Den pryder nå hagen med hvite pelargoniaer. Sink kan jeg ikke få nok av.

Jeg innser at det også er trender i brukt- og antikkverdenen, og at jeg er en smule påvirket av dem. At sink i bøtter og spann går fort unna, bekrefter innehaverne av butikken i Nysäter.

1 kommentar

  1. O, fryd !! Her var det mye fint. jeg har igrunnen også alt jeg trenger, men bildet av “Selma” ,noen handukar med monogram (brukes til servietter) , "sølv"brettet og noen tallerkener som ser ut til å ha “flytende blå” dekor hadde nok fått være med hjem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: