Antikt og brukt til hagen


Før var jeg mest interessert i sirlige antikviteter til stua. Med egen hage har jeg fått mer og mer sansen for gamle ting som kan stå utendørs. Gjenstander som tåler vær og vind og som får uteplassen til å se sjarmerende gammeldags.

Baljer og kanner i sink, vinballonger og hagebord kan jeg ikke få nok av. Og prisene bør slett ikke være avskrekkende. Ofte selges kopier på hagesentre og i interiørbutikker, men ingenting kan måle seg med originalen.

Jeg skal innrømme at noe av det jeg har er nytt, spesielt når det gjelder hagemøbler, men alt er i nostalgisk stil. Litt pragmatisk må du være.

Her er noe av det jeg har kommet over på bruktmarked, i antikkbutikk og på auksjon den senere tid:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: