Vårfornyelser i utestua


Ansiktsløftning: Med grønnmaling og bruktfunn er utestua freshet opp for en ny sesong. Det er en god investering. Utestua er favorittplassen i sommermånedene.

Brukttrend: Vinballonger er i skuddet og gjenbrukes som vaser. Denne fikk jeg for en femtilapp under påskens loppistur på grensa.

Første sommerblomst: Stemor tåler nattefrost, og er de første sommerblomstene som pynter opp i utestua. Minidrivhuset består av gamle vinduer funnet i uthuset.

Pimpet plantebord: Plantebordet ble kjøpt trehvitt i fjor og er freshet opp med grønnmaling. Forhenget er sydd av striesekk.

Fargefavoritt: Takbjelker, inngangsdør og plantebord er malt i fargen dempet olivengrønn, en farge jeg fant på Jotuns historiske fargekart over staffasjefarger brukt i sveitserperioden. Det var veldig deilig og “riktig” å få vekk brunbeisen på bjelker og dør, som mest minnet om 1970-tallet.

Rå duk: En jutevev til å dekke over planter og trær tjener som duk på spisebordet i utestua.

Blomstervase og vedkurv? Denne vinballongen med kurv ble også med hjem fra påskens bruktrunde. Prisen på 200 var vel ikke så verst? Krakken hadde jeg fra før.

Lykter: To nyinnkjøpte lykter henger på hver sin bjelke over spisebordet.

Holder deg tørr: Alle som tilbringer sommeren i Norden, bør ha en uteplass med tak over. Med elektrisk terrassevarmer blir det ren luksus. Utestua har reddet mang en sommerfest da regnet har høljet ned.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: