Kjøkkenøy fra Ikea i selskap med arvemøbler


Jeg trengte en arbeidsbenk og gulvplassen på kjøkkenet er romslig. En frittstående kjøkkenøy fra Ikea ble dermed løsningen. Denne øya gjør at jeg også får benkeplass ikke altfor langt unna komfyr og oppvaskkum på mitt over 20 kvadratmeter store bondekjøkken.

Langs veggen er det fremdeles plass til vedkasse og kommode, arvemøbler som gir kjøkkenet et landlig og gammeldags preg.

Kombinasjonen av koselige, gamle møbler og praktisk benkeplass føles helt riktig. Nå har jeg snart ingen unnskyldning lenger for ikke å trylle fram bakverk og middager fra grunnen av.

Det eneste problemet er komfyren som jeg overtok fra de forrige huseierne. Jeg synes den har et kult retropreg, men den ene kokeplata går i oppløsning og stekeovnsdøra er umulig å lukke. Vedkomfyren fungerer utmerket, men det blir litt tungvint og varmt å basere seg på den året rundt.

Jeg må derfor kjøpe meg ny elektrisk komfyr. Men er den noen som vet hvor slike modeller uten varmeskap selges? Bredden på komfyren er 54 cm og høyden er 51 cm. Jeg tar gjerne imot tips:-)

2 kommentarer

  1. Hei! Har du kjøpt flisene ved kjøkkenbenken? Er på jakt etter fliser i samme stil og trenger noen tips for hvor en kan få tak i slike:-)

  2. Hei. Flisene var på veggen da jeg kjøpte huset, og jeg vet derfor ikke hvor de er kjøpt. Men vil tro du får tak i noe lignende hos en flisforhandler. Lykke til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: