Trofast Grenseliv-følger vant abonnement på Lev Landlig


– For en hyggelig julegave, sier Hanne Trine Ringstad når hun får vite at hun har vunnet gevinsten i Grenselivs utlodning.

Bloggen Grenseliv har passert 10.000 unike brukere og markerte milepælen ved å lodde ut et årsabonnement på interiør- og livsstilsmagasinet Lev Landlig. Her har Grenseliv sin faste side.

Lodd kunne du skaffe deg ved å følge bloggen på Facebook, Instagram#, Pinterest og her på Origo og gi en melding om dette. Hanne Trine Ringstad i Sørumsand ble trukket ut som vinner. Vi gratulerer.

Blant Grenselivs rundt 1000 følgere på ulike sosiale medier er Hanne Trine blant de mest aktive.
Hun er flittig i kommentarfeltet og nøler ikke med å si sin mening om små og store prosjekter på Grenseliv.

– Jeg følger bloggen fordi jeg er interessert i gamle hus og gamle ting. Jeg bor selv i et gammelt hus og gjorde mitt første kjøp på auksjon som 10-11-åring. Så dette er en interesse jeg har hatt lenge, sier Hanne Trine, som samtidig “slipper oss inn” i sitt hus ved å dele noen bilder her på bloggen.

Akershus-damen liker veldig godt tiden vi er inne i nå. For hun er nemlig veldig glad i å pynte til jul, noe bildene fra hennes hjem vitner om.

– Jeg samler på det svenskene kaller julbonader, papirbilder med nissemotiv, som oftest hang over kjøkkenbenken før. Jeg har både den fra barndomshjemmet mitt og fra min bestemors hus (her jeg bor nå) og fire andre. De har jeg rammet inn og de får komme fram til første advent vært år. Jeg samler også på gamle nisser, nisseremser, gammel juletrepynt og snøkuler, sier Hanne Trine.

Neste år kommer Lev Landlig ut med 9 utgaver. Kjøp abonnement eller løp til nærmeste bladkiosk.
Premien er sponset av magasinet.

2 kommentarer

  1. Tusen takk nok en gang for en hyggelig gave! Bladet skal bli flittig lest 🙂 Bildet fra stuen min er nok ikke helt up to date. Nå har lampene over bordet blitt byttet ut med en gammel messing-krone med levende lys 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: