Rekkverket på sveitserverandaen har fått ett strøk med okergul maling. Dermed anser jeg meg som ferdig med årets utearbeider. Det er kanskje på høy tid…

Huset ble mer historisk riktig etter at verandarekkverket fikk samme farge som husveggene.

Verandaer i sveitserstil var opprinnelig ikke helt hvite. Jeg synes hus og veranda henger mer sammen nå.

2 kommentarer

  1. Jeg er enig med deg. Det ble mer sammenheng mellom hus og veranda nå. Virkelig kjempefint! Jeg synes at ‘blondene’ kom bedre fram nå også. Det har nok vært litt av en jobb, men jammen ble det fint:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s