Gamle utslagsvasker i utestua


Med to gamle emaljerte utslagsvasker på veggen har jeg vel tatt den “helt ut” i utestua. Men det er dette jeg kaller sjarm.

Vaskene passer veldig godt sammen med husgeråd og andre gjenstander i emalje, som jeg tidligere har blogget om.

Jeg har faktisk ønsket meg en slik vask siden jeg var en liten gutt. Bak uthuset til naboen lå en lignende vask kassert og jeg hadde så lyst på den til lekestua. Men jeg kunne jo ikke stjele den. Og det var uaktuelt å spørre om å få den. Siden da har jeg vært på utkikk.

Les også: Utestue ble bestestue

To like vasker ble funnet på Finn tidligere i sommer. Nå hadde tiden kommet. Jeg som elsker to like, et par av ting. Gjentakelse av gjenstander gir orden og harmoni.

Det var bare å legge flauheten til side og ta bilen til selgeren på Bjerke i Oslo. Vaskene kommer fra et hus som er blitt revet.

Jeg spurte på Facebook om det er harry å plante blomster i vaskene, og fikk vel bekreftet at det er akkurat det.

Jeg ble rådet til å bruke vaskene til det de er ment for. Det er jeg egentlig en tilhenger av når det gjelder gamle ting, men i dette tilfellet blir det et litt for stort prosjekt. Det får holde med en illusjon av at de er i bruk. Oppi den ene har jeg foreløpig satt en emaljekanne med roser fra hagen. Det får vel aldri blitt smakløst?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: