Utestue ble bestestue


Spiseplass: Langbordet inviterer til måltider i utestua. Krona for levende lys er prikken over i-en.

Jeg stuller og steller på min overbygde veranda. Utestua er blitt bestestua. Kanskje jeg trives så godt her fordi oppholdsrommet verken er ute eller inne?

I et slikt grenseland finnes det ikke så mange konvensjoner og regler for innredning. I hvert fall ikke i mitt hode. Denne verandaen drømte jeg aldri om. Dermed hadde jeg heller ingen fastlåste meninger om hvordan jeg skulle ha det.

Det er et godt utgangspunkt for kreativ innredning. Jeg har senkede skuldre når jeg holder på her. Ambisjonsnivået er lavt. Akkurat som verandabygget selv, helt i umake med resten av huset.

Brukftfunn: Badebalja ble kjøpt på bruktmarked i Oslo i vinter, mens vannkanna ble med hjem fra Frankrike i fjor høst.

Veggpryd:Tallerkenhylla ble kjøpt på auksjon for mange år siden, men det er ikke plass til den på kjøkkenet. Dermed ble den hengt opp i utestua. Porselen og steingods er dels kjøpt på bruktmarked, dels funnet i huset.

Overbygd veranda:Taket er godt å ha når det kommer en regnskur.

Gjenbruk: Antikk parafinlampefot kjøpt på lopppemarked for 40 kroner gjenbrukes som blomsterholder. Jeg synes arrangementet ble så fint, at jeg skal ta det inn til høsten.

Minidrivhus:To gamle vinduer funnet i uthuset blir et lite drivhus for eføyen.

Ferdig innredet: Jeg tror det skal få stå slik en stund.

2 kommentarer

  1. Så fint det var her, skjønner godt du senker skuldrene her 🙂 Flotte ting som kommer til heder og verdighet igjen 🙂 og ett godt sted og være når regndråpene faller..noe det til stadighet gjør 😉 Nyt kvelden videre!!

  2. Det ble kjempefint! Nydelig og trivelig.
    (Nå må jeg få somlet meg til å henge opp min lysekrone, helt maken til din, som jeg kjøpte i bruktbutikk i vinter. Gruer meg bare litt til å koble fra den gamle elektriske som henger der nå og som ikke virker, men får satse på at jeg finner riktig sikring ….)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: