Praktisk anretning til utestua i svenskehuset


Hva synes du om min nye uteanretning? Selv er jeg såre fornøyd.

Den praktiske anretningen er kjøpt for noen hundrelapper på en nettauksjon. Møbelet er egentlig et plantebord, men jeg bruker det til oppbevaring av husgeråd og etter hvert servering av mat og forfriskninger på verandaen.

Bordet har til og med en liten kum i sink. Kanskje jeg også får plass til en elektrisk grill, i bordmodell. Det ville gitt fin grillhøyde. Må innrømme at jeg begynner å bli lei kulegrilling med knekte bein midt på plenen.

5 kommentarer

  1. Jeg forelsket meg øyeblikkelig i den mørke kurvstolen med den lekre puten. Og muggen, og…. 🙂
    Der blir det nok mange hyggestunder.

  2. Ja, jeg syntes den arvete puta passet bra til den gammelmodige kurvstolen fra Ikea. Her blir det forhåpentligvis mange hyggestunder.

  3. Så praktisk benk:) skulle gjerne hatt en slik ute på terrassen selv:)
    Får aldri nok av hyller og oppbevaring ute:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: