Strabasiøs flytting av møbler til svenskehuset


Endelig har jeg fått salongen i hus. Flyttingen skjedde ikke uten anstrengelser.

Veien var så glatt og dekkene så dårlige at den leide kassebilen ikke kom opp den siste bakken til huset, faktisk så skled bilen i grøfta.

Det hele var så kristisk en periode at det gikk utover dette blogginnlegget, som skulle handle om stuemøbler til huset på Karlsfors. Bildet dere ser er det eneste jeg fikk rotet meg til å ta.

Men jeg burde jo skjønt at det var utforkjøringen som var selve blogginnlegget. Jeg irriterer meg stadig over at jeg ikke fikk tatt bilde av flyttelasset i grøfta. Det ville sikkert gjort suksess på Facebook.

Men det viktigste var å få bilen opp på veien igjen. Jeg klarte det akkurat før en nabo kom for å hjelpe. Jeg skal love deg at det luktet svidd gummi. Bra var det at ingen personer kom til skade og at møblene og bilen var like hele.

Se video: Bli med inn i stuene på Karlsfors

Selvsagt var det fint å komme seg opp av grøfta ved egen maskin. Men det faktum at en nabo ville hjelpe, taler jo til fordel for grenda jeg har etablert meg i.

Møblene, det vil si en tre seters sofa og to lenestoler, måtte bæres de siste hundre meterne til huset. Jeg tok ikke sjansen på å kjøre mer på gårdsveien. Uframkommelige veier er også en side av landlivet. Tusen takk til flyttemannskapet.

Sofaen og stolene kjøpte jeg nye for flere år siden. Det er ikke første gangen møblene er blitt flyttet på, de har vært i ulike leiligheter. Men jeg håper og tror at de skal bli værende i svenskehuset. Det gir en god følelse å tenke på.

Gjett om møblene passet godt inn i finstua. Men det er en annen historie, som du skal få senere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: