Flere på Facebook vil endre fargen


Grenseliv-tilhengere på Facebook mener jeg bør male om dette skapet på verandaen i en annen farge. Fargeforslagene varierer fra mørkt grått til gustaviansk blått.

Det skal sies at noen også synes skapet er fint slik det er, med grønnlasering fra 1990-tallet.

Saken er bare den at jeg har flere møbler etter mine foreldre med akkurat samme maling.
I tillegg til skapet, har jeg fått to stoler og et hjørneskap, samt en pyntehåndklehylle.

I mitt barndomshjem sto møblene samlet på kjøkkenet, og det var selvsagt veldig matchende og fint at arvemøblene fra tante Gerd fikk helt lik farge.

Lik Grenseliv på Facebook og si din mening du også

Jeg husker faren min brukte flere dager på å lasere hjørneskapet. Det har jeg lyst til å beholde slike det er. Men hva med de andre møblene?

Jeg har møblene litt her og der i huset, og da synes jeg ikke det passer å ha alt i samme farge. Det vil bare være en påminnelse om at alt har stått samlet. Eller? Valgets kval, dette her.

Hva skal jeg gå for? Setter pris på å høre meningene til dere som bare er inne på bloggen også.

Malesesongen er jo rett rundt hjørnet…eller er den allerede i gang?

3 kommentarer

  1. Med det tilbehøret du har til skapet på bildet, så ser jo grønnfargen helt perfekt ut. Kan godt være at det hadde blitt like fint uansett farge, for du kan jo dette med å matche farger og tilbehør, og det er jo hovedsaken. Men grønnfargen har jo også minner og histore …..
    Nydelige stoler på kjøkkenet!
    (Ang. pietet for arvede ting, så fikk jeg en gammel kommode etter min tante. Denne husker jeg fra besteforeldrehjemmet, og da var den ådret. Tante hadde funnet på å male den grusomt signalrød og min bror hadde allerede hevet den i søppelcontaineren. Jeg fikk heldigvis reddet den, fjernet malingen og dessverre også ådringen med Reprin, og beiset den i en mørkebrun farge. Jeg er veldig glad i dette arvestykket nå, fordi det minner meg om alle som har brukt den tidligere. Og fasongen er fin, beslagene originale. Men signalrød ville den vært ubrukelig hos meg. Den står innerst til venstre på dette bildet. Hos meg er det kanskje en smule overmøblert og maksimalistisk 🙂

  2. Tusen takk. Kanskje grønnfargen ikke er så verst likevel.
    Oi, for en stue. Jeg elsker den:-) Kommoden passer perfekt inn. Dette bildet blir jeg inspirert av.

  3. Tusen takk, veldig koselig at du liker den 🙂 Vi har i hvertfall kjærligheten til gamle ting til felles. Og det er så mange vakre vidt forskjellige innredningsstiler. Jeg er veldig begeistret for din evne til å tilføre litt rustikke kontraster i det ellers elegante interiøret, og klare å få til en vellykket blanding. Selv synes jeg det er vanskelig. Har noen keramikkgjenstander, lysestaker og fat i tinn etc. som jeg liker veldig godt, men klarer ikke å tilpasse disse tingene i interiøret mitt slik at det blir pent …..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: