Slik ble det koselig i kammerset


Kammerset er et av rommene jeg bruker mest i svenskehuset. Jeg planlegger å pusse det opp om ikke altfor lenge.

Blant annet skal jeg ta vekk gulvbelegget. Salgsprospektet lover tregulv under belegget, så jeg håper det holder stikk. Det som er sikkert er at belegget er godt limt fast, i motsetning til lionoleumen på kjøkkenet.

Foreløpig har jeg gjort det litt koselig foran peisen. Jeg ble inspirert til å innrede litt mer da jeg fikk
på plass den blå stolen
.

Noen ganger gjør en enkelt gjenstand eller et enkelt møbel hele rommet. Slik føler jeg det er med den gamle stolen, som var det første møblet jeg kjøpte på auksjon.

Det er et skjemmende hull i stoffet på setet og jeg fikk flere forslag fra dere til hvordan jeg kunne skjule skavanken. Som dere ser ble det et saueskinn, kjøpt på Ikea.

Det var ikke bare stolen som ble med opp fra kjelleren, men også den gamle fruktkassen. Er den ikke fin? Jeg liker veldig godt kontrasten mellom den røffe kassen og den pene, pyntelige stolen.

Tulipanbuketten fra Coop, ble litt mer spennende med kirsebærkvister fra hagen. Kanskje jeg klarer å drive fram blomster på kvistene? Uansett synes jeg det ble litt vårlig stemning i kammerset.

Jeg elsker forresten ordet “kammers”. Det er noe herlig gammeldags over det. Det kunne aldri falt meg inn å kalle dagligrommet ved siden av kjøkkenet for peisestue, selv om jeg har det koselig med peis.

Ha en fin helg.

4 kommentarer

  1. Wow, så lekkert det ble! Vakkert, rett og slett med kassen, blomstene, lysene i peisen, og det grå skinnet i den nydelige stolen passet jo perfekt til et slikt kontrastfylt interiør.

  2. Det var nok Hanne som tipset om skinn, selv tenkte jeg noe litt mindre røft som f.eks et chenillepledd, men ser jo nå med trekassen og det andre at skinn er helt perfekt. Huset ditt blir en drøm!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: