Hage-abstinens


Nå begynner det virkelig å klø i fingrene etter å komme i gang i hagen. Jeg har rett og slett litt abstinens etter å få jord under neglene om dagen.

Vinteren er kaldere enn noensinne, og ennå er det en stund til våronn med luking og utplanting. Derfor trøster jeg meg litt med dette bildet fra juni i fjor.

I høst satte jeg flere tulipanløker i dette bedet under kjøkkenvinduet. Jeg kan nesten ikke vente til å se hva som dukker opp.

5 kommentarer

 1. Hei Lars Johan.
  Du er ikke alene om å ha hageabstinens nå for tiden- og det blir ikke bedre med den kuldeperioden vi fortsatt er inne i! Jeg benytter også mye tid på å se igjennom forrige sommers bilder, planlegge, registrere og lete etter små “funn” for hagen på nettet- og om ikke så lenge vil våren være her igjen!
  Ha en fortsatt riktig fin dag.
  Stein

 2. Hei, Stein
  Fint å høre at jeg ikke er alene. Mange er jo glad i snø og ski, men det gjelder kanskje ikke oss som har skaffet oss hage i Sverige…Jeg har vært innon sidene dine på Vår svenske sommerhage og ser du har en del på gang. Spennende. Mitt hovedprosjekt i hagen i år blir nok anlegging av grusgang og kjøkkenhage. Dessuten skal jeg plante stikkelsbær og rabarbra.

 3. Jeg lengter etter vår, og fyller huset med primula og perleblomster. Nå er det snart Februar og årets lengste, tyngste måned er over. Snart er det tida da den første spede fuglesangen høres fra hengebjørka. Herlig! 🙂
  Gleder meg til blomsterløker spirer og våre rododendroner våkner fra vinterdvalen. Dessutem håper jeg at hagestua vår kan åpnes til påske i år også:)

 4. Den kom til sommern 2010 som et resultat av regnfulle sommere. Ble bygget oppå en mur som sto fra rundt grillplassen, og som var laget på øyemål. Så det ble litt av et puslespill, men så fikk vi oss et “sommerhus” på 25kv som blir brukt fra mars/april til snøen kommer:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: