Godt nytt bloggår!


På den siste kvelden i året må jeg ta fram “pokalen”. Sjampanjekjøleren ble kjøpt på bruktmarked i Birkelunden i Oslo for noen år siden. Jeg har gitt opp å få den helt blank, men patinaen har sin sjarm. Kjøleren er nok ingen antikvitet, likevel har den sikkert opplevd mange nyttårsaftner.

Med disse bildene av mitt nyttårsbord takker jeg alle som har fulgt med på bloggen i 2012.
Jeg ønsker dere velkommen tilbake i 2013. Godt nytt bloggår!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: