God jul med pepperkaker


Ingen jul uten pepperkaker. Det var faktisk det første jeg spiste i huset på Karlsfors. Med blåmuggost blir pepperkaker en hel, liten julerett.

I år blir det også pepperkakehus eller rettere sagt pepperkakekirke. Den får meg til å tenke på mormors julekirke i plast, som lyste og spilte “Glade jul” når du trakk opp nøkkelen i spiret. Lurer på hvor den ble av…

Jeg skal ikke skryte på meg å ha bakt den spiselige bygningen, den ble kjøpt som byggesett. Men jeg har satt kirken sammen med knekk og pyntet den selv. Jeg synes det ble så pent med hvit og grønn glasur.

De små pepperkakehjertene er hjemmebakt. Den matchende hjerteformede kakeboksen fant jeg på TGR til 20 kroner. Telysholderne er egentlig gamle kakeformer kjøpt i en bruktbutikk for 10 kroner per stykk.

Med denne pepperkake-oppkedningen i blåtimen ønsker jeg alle lesere av Grenseliv en riktig god jul:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: