Jul på et brett fra Paris


Trebrettet ble kjøpt på antikkmarkedet Porte de Clignancourt i Paris for tre år siden. Selgeren påsto at “kineseriet” er fra Napoleon den 3.s tid, altså fra rundt 1850 til 1870. Om ikke brettet er så gammelt, liker jeg det veldig godt. Jeg fikk det for noen euro.

Jesubarnet i porselen var en gave søsteren tok med hjem fra Italia. En svibel drives fram i en grå leirpotte. Telysholderne har en fin grønnfarge og er kjøpt på Kremmerhuset nå i desember. Mer skal ikke til for å skape julestemning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: