Julete velkomst på verandaen


Dere har tidligere så vidt sett min julepyntede veranda her på bloggen. Det er også et lite bilde av herligheten i julenummeret av Lev Landlig. Men jeg har så mange bilder i arkivet, at jeg måtte vise dere noen flere.

2012 ble året da jeg fikk skikk på verandaen ved stueinngangen. Jeg ble spesielt fornøyd med gulvet, det ble så solid og massivt. Jeg har lyst til å beise det grått. Og inngangsdøra bør kanskje bli grønn? Jeg tar gjerne imot innspill fra noen “eksperter” der ute…

Det som gjenstår er altså litt skraping og maling. Jeg har allerede begynt å glede meg til våren når jeg kan ta fatt.

I mellomtiden koser jeg meg med det jeg har fått til og pynting til jul.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: