Lykter ønsker velkommen til Karlsfors


En gang jeg skulle få besøk satte jeg lyktene mine ved innkjørselen – som en lysende velkomst til Karlsfors. Gjestene syntes det var veldig koselig. Siden har lyktene blitt stående. Jeg har ikke allverdens elektrisk utendørsbelysning, så lykter med levende lys kommer godt med. Spesielt nå i førjulstida er det koselig med noe som lyser opp.

Jeg bruker gravlys til lyktene utendørs. Lysene brenner i hele 56 timer og er svært praktiske uten stearinsøl, selv om lysene i seg selv kanskje ikke er de vakreste.

Lyktene skaper stemning i mørket. I dagslys får jeg ofte lyst til å rydde dem vekk. Da jeg tok disse bildene første søndag i advent i 10 minus, hadde lyktene brent hele natta. Frosten hadde gitt lyktene fine frostroser. Plutselig var lyktene veldig pene også i dagslys.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: