Man tager, hva man haver – til juledekorasjonen


Denne dekorasjonen synes jeg rett og slett ble veldig vakker – i all sin enkelhet.

Ingrediensene var ikke langt unna. Dekorasjonen er laget etter “man tager, hva man haver”-prinsippet.

Les også: Mosekledde greiner til jul

Hjertet i kråkesølv fikk jeg av min søster for et par juler siden. Sausekoppen i sølvplett sto igjen i huset da jeg overtok. Ekstra moro synes jeg det er at koppen har inngravert “Grums 1944”. Skogsmosen fant jeg rett utenfor stuedøra.

Å kombinere nyinnkjøpt julepynt i kråkesølv med gammel sølvplett gir en harmonisk helhet. Mosen skaper rå kontrast.

Duken dekorasjonen står på er egentlig ingen duk, men et glasshåndkle, kjøpt i Frankrike i høst. Motivet er etiketten på en vinflaske. Med sine engler og rødfarge, synes jeg håndkleet passer ekstra godt til jul.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: