Julepyntet Karlsfors i magasinet Lev Landlig


Grenseliv er ingen salgsblogg, men jeg må få lov til å reklamere litt for interiør – og livsstilsmagasinet Lev Landlig. Her har jeg som du kanskje vet en egen side hvor jeg skriver om drømmeplassen min.

I julenummeret, som er i løssalg fra i dag 22. november, kan du lese og se hvordan jeg forbereder og har tenkt til å feire min første jul på Karlsfors. Senere vil jeg selvsagt også fortelle om det på bloggen:-)

Julepyntingen startet tidlig i år, men det har jeg jo igjen for nå som vi virkelig nærmer oss advent og høytid.

Lev Landlig er bladet for alle med sans for landlivets gleder, kommer ut syv ganger i året og kan kjøpes i løssalg hos blant annet Narvesen. Blir du abonnent får du magasinet i postkassen før det kommer i butikken.

Her kan du abonnere på magasinet.

Et årsabonnement er forresten en kjempefin julegave til slekt og venner (jeg vet hva jeg skal gi til farmor i år).

Her kan du kjøpe digital utgave.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: