Høstfint med rødløk og artisjokk på Karlsfors


Hvem har sagt at du bare kan pynte med erica eller calluna når høsten setter inn? Jeg har gått lei av de trauste lyngplantene, som blir brune før du vet ordet av det.

Jeg satser heller på lubne, rødmende rødløk og elegante artisjokker – på en seng av grønn skogsmose. Enkelt, men effektfullt. Og veldig holdbart.

Et ferniss av frost gjør grønnsakene bare enda vakrere. Jeg har hatt elg i hagen i høst, men dekorasjonene får stå i fred!

Med hus og hage på landet får du virkelig satt ditt eget preg på uterommet. I byen har jeg bare en liten balkong å utfolde meg på utendørs, noe som oppleves som fremmedgjørende. Jeg merker at jeg har fått smaken på landlivets frihet – til å skape sin egen oase.

2 kommentarer

  1. Hei, er ikkje så god på dekorasjonar men legg alltid merke til filleryer! Kven har laga ho som ligg på trappa/kvar har du fått tak i ho?

  2. Fillerya fulgte med huset. Jeg hadde rya liggende på gulvet i gangen i andre etasje, men den ble dessverre spist av mus i høst. Dermed er den nedgradert til uterye. Jeg har flere lignende “trassor” fra de forrige eierne og jeg synes de passer veldig godt til tregulvene. Jeg vet ikke hvem som har laget dem, men de er nok håndvevd.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: