Hortensia fikk evig liv


Sommerens hortensia har fått evig liv i en gammel kaffekanne. Jeg plukket av blomstene da planten var som finest i august og hengte dem til tørk. Ganske hjerterått, men nå kan jeg ha glede av blomstene i årevis.

Jeg vet ikke om det skyldes at jeg vokste opp på 1980-tallet, men jeg elsker tørkede blomster. Det er noe ekte, samtidig som at det ikke kreves stell. Perfekt i hus du ikke bor i til daglig.

Ja, det er den samme hortensian som dere ser på presentasjonsbildet av meg til høyre på forsiden. Men etter at bildet ble tatt, tok jeg med meg blomsten tilbake til Oslo igjen. Hortensiaen må jo vannes ganske ofte.

Buketten med tørket hortenisa ble med til Karlfors sist helg. Som vase tjener en sjarmerende kanne i steintøy, som sto igjen i huset da jeg overtok. Jeg synes det ble veldig fint på kammersbordet.

2 kommentarer

  1. Jeg har hygget meg stort med denne bloggen i dag, og leset den fra start til slutt. Jeg er selv en samler som begynte alt i barndommen, og jeg bor med mann og hund i et hus fra 1935 som min bestefar bygget. Gleder meg til å følge deg videre! 🙂

  2. Så hyggelig. Jeg legger jo litt av sjela mi i denne bloggen, så positive tilbakemeldinger betyr mye. Må sikkert være koselig å bo i et hus som har vært i familien lenge:_)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: