Karlsfors – familiens nye samlingssted


I dag kan jeg – og mine – feire et lite jubileum. Det er nøyaktig ett år siden jeg fikk tilslaget på Karlsfors; et sveitserhus fra 1913 og fire mål hage. En sms fra eiendomsmegleren fortalte at alle selgerne hadde akseptert budet mitt. En nesten ukelang, nervepirrende budrunde var over.

Jeg husker moren min og jeg dro over grensa samme kveld. Moren min hadde bare sett prospektet, men ble i fyr og flamme da hun fikk se huset og beliggenheten ved innsjøen. Det varmet. Jeg var så stolt.

Les også: Jeg er blitt eier av hus og fire mål hage i Värmland

Karlsfors er i ferd med å bli familiens nye samlingssted. Det er det beste med huskjøpet. Å se at familiens oppvoksende generasjon får tilhørighet og eieforhold til plassen, betyr så mye mer enn at alt i huset skal være perfekt. Kanskje niesene kan overta en dag? Jeg gleder meg til neste helg, for da kommer alle igjen.

Det siste året har vært hektisk, lærerikt og morsomt. Huskjøpet ble et vendepunkt i livet. Jeg kjøpte ikke bare et gammelt hus, men også en ny livsstil. Her på Karlsfors kommer jeg nærmere naturen, historien, det vakre og menneskene jeg bryr meg om. Denne landlige livsstilen passer meg perfekt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: