Hektisk maleinnspurt ferdig: Se gavlen før og etter


Gavlen er fiks ferdig. I dag kan snekkeren bare hente stillaset sitt. Men det har ikke vært så lett å få lirket inn oppussingsarbeid midt i uka på mitt svenske landsted. Hør bare:

Etter at de innleide håndverkerne hadde satt opp ny kledning, fikk jeg låne stillaset i 14 dager til maling. Det kan virke som jeg hadde god tid. Men snekkerne ble ferdig rett før en lenge planlagt ferietur til Nice. Da jeg kom hjem hadde jeg bare fire dager på å bli ferdig med malingen.

Søndag tok jeg en dagstur til Karlsfors for å grunne kledningen. Etter jobb på tirsdag ettermiddag dro jeg ut på nytt for å fjerne mose fra vindskiene og male kledningen og undersiden av takskjegget. Det holdt med ett strøk oljedekkbeis.

Se video: Fransk lysekrone til Karlsfors

Siden jeg hadde fått byttet til kveldsvakt dagen etter, kunne jeg sove over og male vindskiene på morgenvkisten, før jeg dro tilbake til Oslo og jobb på formiddagen. Det skal nevnes at jeg bruker to timer på strekningen Oslo-Karlsfors. Noen ganger kunne jeg ønske at avstanden til byen var kortere.

Og oppi alt måtte jeg bestemme meg for farge (mer om fargevalget senere), oppsøke fire malebutikker for å få rikitg vare og slite med regnskurer. Det hører også med til historien at jeg egentlig har høydeskrekk…

Phu! Jeg kjenner at jeg må ta det litt rolig nå. Men jeg er veldig fornøyd med resultatet og det inspirerer jo til å stå på videre.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: