Snekkeren ferdig på Karlsfors


Ingen sak når en har flinke håndverkere. I går ble det det lokale snekkerfirmaet ferdig med arbeidene på verandaen og fasaden mot sør. Firmaet, som jeg fant på oppslagstavla i nærbutikken, har vært her i fire-fem dager.

Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Spesielt synes jeg verandagulvet ble flott. Bare to skjøter og ingen knirking. Jeg hater virkelig gulv som knirker.

Les også: Sveitserverandaen på Karlsfors til pers

Men jeg er langt fra ferdig. Jeg må skarpe og male, og heldigvis kan jeg låne stillaset i 14 dager til den jobben.

I tillegg skal verandaen få tilbake “snekkerblondene”, som ble tatt ned og lagt vekk i skjulet da verandaen ble renovert på 1970-tallet. Det er nå det morsomme arbeidet begynner. Og det skal jeg gjøre selv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: