Sveitserverandaen på Karlsfors til pers


Jeg har kanskje ikke vært helt ærlig med bildene tidligere, men som du ser nå trenger sveitersverandaen en hjelpende hånd.

Hullet i rekkverket må fikses og kledningen i gavlen trenger å skiftes ut. Verandagulvet i første etasje er også dårlig.

Dessuten har husselgeren vist meg “snickarglädje” i uthuset. Verandaen virker litt bar og naken til å være i sveitserstil, men det finnes altså snekkerdetaljer som er tatt vare på og som jeg vil sette på igjen.

Jeg har spurt familien som eide huset om gamle fotografier, kanskje jeg kan få bildebevis på hvordan verandaen og andre deler av huset opprinnelig har sett ut. Jeg mistenker at det må ha vært noe mer i gavlen, enten et mønekors eller et lite vindu. Det finnes nemlig lignende hus i egnen med nettopp slike detaljer…

Jeg har ti tommetotter og kan ikke gjøre snekkerarbeid selv. I nærbutikken fant jeg visittkortet til en lokal snekker. Da jeg ringte, skulle han selvfølgelig ha en måneds ferie. Men denne uka har han startet opp igjen og satt opp stillas hos meg. Det viser seg at han har snekret på Karlsfors før. Så dette lover bra. Følg med…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: