Hengekøya på plass mellom bjærketrærne på Karlsfors


Hva er mer sommerlig og nostalgisk på en og samme gang enn en hengekøye? Jeg bare måtte ha en i hagen på Karlsfors.

Hengekøya er rett og slett god å ligge i, og unger elsker å bruke den som huske. At den er pen og koselig å ha i hagen, gjør jo heller ingenting. Jeg ble svært glad da jeg fant denne på et møbelsenter i Oslo. Det ser ut som om køya alltid har hengt der mellom bjerketrærne, i skråningen ned mot innsjøen.

Om sommeren tar vi med tepper og puter ut. Vintage tekstiler passer perfekt til den gammeldagse hengekøya. Divanteppet er etter oldemor og må være flere tiår gammelt. Den håndbroderte puta er arv fra en grandtante, men jeg vet ikke om det er hun som har laget den.

Selv om det kan virke slik på bildene, skal jeg love deg at hengekøya ikke bare har vært til pynt i sommer. Jeg har nemlig hatt besøk av to jenter på fire og ni. Vi voksne ga stadig fart, men tok bort de arvede tekstilene.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: