En plass i høysommer-hagen


Snøballbusken takker for seg og pudrer gressplenen hvit. Vakkert, men vemodig. Det minner meg på at sommeren er kort og at det er om å gjøre å nyte mest mulig. Det er allerede høysommer.

Da snøballbusken slo ut i full blomst i slutten av mai, visste jeg ikke hva det var. Men lesere av bloggen hjalp meg.Takk for det! Jeg er blitt skikkelig begeistret for de hortensia-lignende blomstene, ikke minst fordi de er veldig holdbare i vasen på stuebordet.

De gammeldagse støpejernsmøblene er tatt med fra balkongen i Oslo. Her på Karlsfors passer de mye bedre inn. Møblene ble kjøpt for flere år siden, med tanke på at jeg en gang skule få meg et gammelt hus med ditto hage. En snekker som var innom her en dag skrøt av møblene. Det var jo moro. Urnen med pelargoniastiklingen er som prikken over i-en, synes jeg.

Stolene var egentlig flaskegrønne, men jeg har gitt dem en omgang med svart bengalakk. Svartfargen gjør at “blondestolene” ikke blir altfor søte. Om blomster og planter i hagen er forgjengelige, holder møblene seg stadig like fine.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: