1000 personer har besøkt meg på Karlsfors


Denne bloggen har nådd en respektabel milepæl: 1000 unike brukere har vært innom. Jeg opprettet bloggen Grenseliv i slutten av november i fjor, like før jeg overtok huset på Karlsfors.

Tusen takk til alle som har klikket seg inn på Grenseliv. Her inne i dette digitale universet kan jeg kombinere mine interesser, gamle hus og hage, skriving og foto, på en måte som jeg aldri før har hatt muligheten til.

Bloggen har så langt hatt nesten 2700 besøk. Over 60 prosent av de besøkende kommer tilbake. Flesteparten er fra Oslo, på andreplass ligger Askim, som jeg selv er fra. Så følger Trondheim, Sarpsborg, Lillehammer og Bergen, ifølge trafikktall fra Google.

Jeg har fått utrolig mange positive og inspirerende tilbakemeldinger, mye ros og praktiske tips.

Som jeg tidligere har nevnt sa en tidligere kollega at bloggen hadde fått henne til å drømme om selv å eie et gammelt hus på grensa. Et større kompliment kan jeg knapt få.

Bloggingen om landlivet i Värmland har gitt en ekstra dimensjon til huskjøpet. Jeg deler jordbærstedet mitt med langt flere enn jeg ellers kunne gjort.

Jeg startet egentlig bloggen for å holde familie og venner orientert om svenskehuset. Det er tydeligvis flere enn jeg kjenner som også er interessert i å følge prosjektet. Dere fortjener en kaffekopp på verandaen alle sammen. Takk igjen – bli gjerne medlem også til høyre på siden:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: