Norges Bygdekvinnelag med gave til huset i Värmland


Du og mange hundre andre personer har besøkt huset mitt i Sverige – via bloggen Grenseliv. Jeg har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger. En tidligere kollega fortalte at bloggen hadde fått henne til å drømme om selv å eie et gammelt hus på grensa. Et større kompliment kan jeg knapt få.

Bloggingen om tregulv, stauder eller mine svenske aner har gitt en ekstra dimensjon til huskjøpet. Jeg deler herligheten med langt flere enn jeg ellers kunne gjort. Den som deler, får som kjent tilbake i tifold. Alt fra tidligere klassekamerater og kolleger til venner og familie følger med og gir respons. Takk skal dere ha.

Tenk, Norges Bygdekvinnelag har også lagt merke til meg. Så stas! Før helga kom leder Kathrine Kleveland med en gave til huset: Et lekkert linhåndkle med Bygdekvinnelagets logo. Jeg hengte det opp på komfyren og synes det ble riktig så flott. Håndkleet er en skikkelig nyttig gave, for på Karlsfors går oppvasken for hånd. Tusen takk.

Leder Kathrine Kleveland i Norges Bygdekvinnelag overrasket med en gave til huset.

1 kommentar

  1. Gøy å følge slike entusiaster som deg Lars Johan, det blir jo så fint. Morsomt med litt fra Norges Bygdekvinnelag også på andre siden av grensen… 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: