Bli med inn i forstugangen på Karlsfors


Jeg er klar til å vise litt mer. Bli med inn i forstugangen, rommet med trapp opp til andreetasje og dør inn til finstua. Hall kalles det vel i moderne hus. Du må gå stueinngangen eller hovedinngangen, for å komme hit.

Som ellers i huset har jeg ikke fått gjort så mye oppussingsarbeid i forstugangen. Ting tar tid. Jeg liker filosofien om at du bør bo i ditt gamle hus en stund og erfare hvordan det fungerer, før du foretar deg noe. Men jeg har fjernet vegg til vegg-teppet, slik at tregulvet ser dagens lys igjen. Det var liksom ingen tvil.

Planen er å male tak, vegger og trapp. Den litt ubestemmelige beigemalingen flasser enkelte steder og blåfarge kommer til syne. Under der igjen har jeg skrapt meg fram til gammelrosa. Tror nok det siste blir fargen på gangen – med gråmalt trapp.

Vedkassa og blomsterpidestallen har jeg arvet og tatt med over grensa. Jeg synes møblene passer godt og understreker den gammeldagse atmosfæren jeg falt for på visningen. Tenk å ta imot gjester her og ønske velkommen til Karlsfors. Det blir ikke noe annet enn digg. Jeg lurer på hva slags plante jeg skal ha på pidestallen. En viftepalme, kanskje?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: