Stemning ved uthuset på Karlsfors


Nederst i hagen ligger uthuset. Med sitt mosegrodde tak og trærne rundt, synes jeg bygningen er reneste eventyrhuset. Jeg venter bare på at Hans og Grete skal komme ut…

Huset består av to rom: Vedskjul og en tidligere utedo. I helga ble jeg inspirert til å gjøre det litt mer “bebodd” på utsiden.

Jeg har ikke elektrisitet i bygningen og hengte opp en lykt med levende lys. Det er en litt jålete fjøslykt, kan du si, kjøpt på salg for et par år siden. Da mørket falt på, ble det en svært så koselig stemning.

Sinkbaljen kjøpte jeg på loppemarked som barn for fem kroner. I dag ville den nok kostet mer. Jeg synes baljen ble flott på den røde veggen. I potta har jeg plantet en kjeglegran.

Uthuset er praktisk for oppbevaring av vedforsyning, gressklipper og annet hageredskap. Da får jeg heller tåle at jeg ikke får inn bilen. Jeg bøyer meg for at Karlsfors er bygget før bilismens tidsalder. Det er noe jeg fint kan leve med.

2 kommentarer

  1. Takk igjen for interesse og de positive tilbakemeldingene. Bloggingen om Karlsfors gir huskjøpet en veldig hyggelig tilleggsdimensjon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: