Jeg ønsker meg en hagegnom på landstedet i Värmland


Nei, bildene er ikke fra en campingplass eller kolonihage. Det er fra mitt landsted! Dagmar må ta skylda for at jeg har henfalt til hagekitch.

Nyttårsstormen feide fruktreet ned i bakken. Bare den nederste delen av stammen sto oppreist. Da jeg endelig fikk rotet meg til å rydde opp, ble jeg plutselig ganske kreativ. Jeg ville beholde stammen som et stativ for blomster. Så tenkt, så gjort. Det var nesten høytid da jeg kunne henge ampelen med nyplantet pelargonia på stammen. Ble det ikke koselig? Joda, men ganske kitchy i grunn.

Så kom jeg på at min mor gjerne ville bli kvitt 50-årsgaven som hadde stått ubrukt i garasjen i sju år. Fuglehuset i laftet tømmer ble ganske raskt med over grensa. Jeg håper jeg kan få festet det på stammen eller i hvert fall plassert det i samme del av hagen. Kanskje jeg skal male det i samme gulfarge som huset?

Det begynte å demre…hadde ikke naboen i Oslo en hagenisse på verandabordet? Jo, den ble til og med sett på som trendy av urbane hageentusiaster. Selvfølgelig må du ha en hagegnom, lød oppfrodringen fra en Facebook-venn. Selvsagt må jeg det, jeg befinner meg tross alt i harryland.

Tenk å ha en koselig nisse som passer på hagen din når du ikke er der, liksom. På TGR på Grünerløkka kom jeg over disse hagegnomene til 30 kroner, men de var for kortvokste, jeg må ha noe som ruver litt i min 4 mål store hage. Jeg kunne vel også tenkt meg en gnom i litt mindre skrikende farger. Jeg nøyde meg med å fotografere dem. Jeg er stadig på let etter den perfekte hagegnomen…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: