Stol i ny drakt


De to stolene på gjesterommet så slitne ut, men kom til heder og verdighet igjen med nytt setetrekk.

Stolene, som er en del av soveromsmøblementet jeg fikk overta fra de forrige eierne, ble tatt med hjem til Oslo for en overhaling. Slikt pirkearbeid kan jeg ikke tillate meg når jeg først er i huset. Da må jeg konsentrere meg om større oppgaver. Det skal du selvfølgelig høre mer om senere.

Lange vinterkvelder midt i uka, når jeg befinner meg mange mil fra fritidshuset, kommer godt med for å få satt i stand småting. Det er jo som kjent detaljene som utgjør helheten. Samtidig gir det en god følelse å bli helt ferdig med noe. Selv om det bare dreier seg om nytt trekk på et par stoler.

Stolsetene hadde et grønt stoff, som hadde sett sine bedre dager. Det ble enkelt erstattet med et grå- og sortstripet fløyelsstoff. Møbelstoffet ble kjøpt i en av de mange stoffbutikkene på Grønland i Oslo. En stiftemaskin gjør jobben overkommelig for de fleste.

Jeg synes de sorte stripene strammer opp rommet på en flott måte. Det sorte går igjen i sengeteppet. Det skaper en harmomi som jeg liker. Med møbelpolish og litt brun tusj på riper og merker, kunne jeg ikke fått finere stoler til et soverom.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: